Mahalo
Blijf op de hoogte en volg Paul
13 Augustus 2019 | Verenigde Staten, Honolulu
Peet en ik gaan eerst naar Pris. Terwijl Petra samen met haar wacht op de wasmachine reparateur ga ik, gewapend met m’n camera op pad. In de buurt van het appartement zijn héél veel muurschilderingen (graffiti) te vinden. Zo’n ruim anderhalf uur ben ik op pad. Op sommige plekken weet ik gewoon niet waar ik moet kijken, zoveel valt er te zien. De stijlen die ik te zien krijg zijn heel divers, maar de kwaliteit is hoog. Ik val van de ene verbazing in de andere.
Vandaag geen zwembad, want nat zwemgoed in de koffer ... Daarom gaan we in de namiddag naar Waikiki. Nog één keer winkelen: Popco en Peet willen nog ‘n sweater, met opdruk (!) kopen. Nog één keer genieten van het ruizen van die diepblauwe zee, nog één keer kijken naar al die flanerende mensen. Nog één keer horen we de titelsong van deze vakantie. Niet omdat hij zo toepasselijk is, maar omdat deze plaat, Billie Eillish met Bad Guy, minstens één keer per uur op de radio in de auto werd gedraaid, in tig verschillende versies.
Bij een Mexicaans restaurant eten we onze laatste gezamenlijke maaltijd op Hawaiiaanse bodem. Daarna brengen we Pris weg naar haar appartement. Zij blijft nog twee weken, om toch Eric nog even te kunnen zien. Vreemd vind ik dat wel, haar zo alleen achter te laten. Vreemder dan haar alleen af te laten reizen.
Ze heeft ons in ieder geval een mooie aanleiding gegeven om naar dit prachtige eiland af te reizen en samen ‘n flink aantal onvergetelijke ervaringen op te doen. Aan iedereen die de moeite heeft genomen om een reactie te schrijven een groot Mahalo (= dankjewel) en graag tot een volgende vakantie.
14 Augustus 2019 - 06:38
Wil Wllemsen:
Mooi afsluitend verhaal, volgens mij hebben jullie genoten en ik van jullie verhalen en belevenissen. Fantastisch zo’n reis, goede reis terug naar huis. Het duurt nog wel even voordat jullie er zijn, ik vind het reizen naar australië al hééél lang!
Groetjes Wil -
14 Augustus 2019 - 12:03
René:
Een laatste beetje van alles. Nog even de laatste indrukken opsnuiven en proberen vast te leggen in een poging om de herinnering aan deze onvergetelijke vakantie ook later levend te houden.
Ik wens jullie een voorspoedige thuisreis en ik hoop dat jullie, eenmaal thuis, niet al te veel last zullen hebben van de jet-lag. -
14 Augustus 2019 - 15:52
Mieke Verheul:
Dank je wel voor het delen van jullie belevenissen. Ik heb er weer van genoten. Jullie hebben zoveel gezien, zoveel indrukken, zoveel herinneringen die nu mee gaan naar Holland. Ik wens Prisca nog twee heel fijne weken en jullie een veilige en goede thuisreis. Liefs Mieke -
14 Augustus 2019 - 16:22
Marleen:
❤️❤️ -
14 Augustus 2019 - 17:51
Harriet :
Jullie bedankt voor het delen van jullie reisverhalen.
Een goede terugreis toegewenst. -
14 Augustus 2019 - 18:14
Fien:
Het is weer voorbij die mooie vakantie. WaT heb ik weer genoten van je verslagen. -
20 Augustus 2019 - 22:02
Cees Sleven:
Het hele avontuur nog eens teruggelezen en ik begrijp het lichte gevoel van weemoed bij het afscheid nemen. Maar koffers vol fijne herinneringen nemen jullie mee terug naar Doesburg om deze reis onvergetelijk te maken. Hartelijk dank voor de verslagen, wij hebben er zeer van genoten! Groet!