Go to the start
Blijf op de hoogte en volg Paul
23 Juli 2019 | Nederland, Schiphol
02 Go to the start
Vandaag staat in het teken van de proloog, een korte tijdrit naar Badhoevedorp. We krijgen alvast een voorproefje van wat ons morgen te wachten staat. En met name dat laatste, het wachten, wordt alvast wat geoefend.
Eerst is het wachten totdat Troy kan worden weggebracht. Daarna wachten op ons vervoer naar het station Dieren. Vanochtend sprak Petra iemand uit de buurt en die wil ons wel wegbrengen. Dat scheelt weer ‘n busritje.
Bang om te laat te zijn is zij zelfs een kwartier te vroeg. Dat scheelt weer wachten thuis. Een klein nadeel is wel dat we langer moeten wachten op de trein. Hoewel? In Dieren nemen we ‘n trein eerder, dat scheelt tien minuten. Die extra tijd gebruiken we in Arnhem om even ‘n ijskoffie te scoren. In de schaduw, met ‘n héél klein windje, is het op het perron wel uit te houden op deze warme dag.
Na anderhalf uur wachten, maar nu IN de trein, omringt door koffers komen we aan op Schiphol. Daar moeten we even wachten op de bus naar Schiphol knooppunt Noord. Vanaf hier zien we het Ibis hotel liggen. Binnen ‘n half uur na aankomst op Schiphol zijn we ingecheckt bij het Ibis hotel.
Rond half vijf gaan we, om ons culinair te laten verwennen, naar de Mac. Heerlijk in de koelte nemen we eerst ‘n sharebox als voorgerecht met wat koele (coole?) drankjes. Na de entrees is het tijd voor de hoofdmaaltijd. Rond ‘n uur of zeven gaan we weer terug naar het hotel. Laat gaat het niet worden, want morgen om 04:00 willen we op Schiphol zijn omdat er grote drukte wordt verwacht.
24 Juli 2019 - 23:20
Rene:
Reizen is wachten. Het is niet anders. Mooie gelegenheid voor het oefenen van minfulness. Make the most of hor spare time. -
28 Juli 2019 - 20:58
Cees Sleven:
Een hele goede heenreis gewenst!