Het duurt te lang
Door: Paul Lans
Blijf op de hoogte en volg Paul
22 Juli 2019 | Nederland, Doesburg
Door het ontbreken aan routine bij het inpakken voor een dergelijke reis, het feit dat wij zelden vliegen, en de vele regeltjes waaraan je moet denken, maakt dat het voorbereiden voor de reis meer tijd kost dan we gewend zijn. Als we met de camper op pad gaan is het een kwestie van de schoonwatertank vullen, een schone onderbroek mee en gaan met die banaan. Dit kost dus niet alleen meer tijd, maar ook meer inspanning.
Maar goed, het duurt dus nog even voordat we op pad gaan, en zelfs nog langer (zucht) voordat we op Hawaii zijn. Woensdagochtend om 08:00 staat onze eerste vlucht gepland naar Frankfurt en zo’n 22 uur later moeten we landen op ‘Daniel K. Inouye International Airport’, ook bekend als ‘Honolulu International Airport’. Door het tijdsverschil is er dan 11 uur verstreken in de dag en is het dan even voor zevenen ’s avonds (!). We hebben dan tot 14 augustus de tijd om Hawaii te verkennen en we zullen jullie hiervan, via dit medium, op de hoogte houden van onze belevenissen.
22 Juli 2019 - 07:17
Cees Sleven:
Goede voorbereiding en goede heenreis. Ik zit er klaar voor om in jullie handbagage mee te reizen! Kijk maar: die met dat strooien hoedje met die bloem erop... Groet! -
22 Juli 2019 - 22:53
Rene:
Ik begrijp jullie spanning, de onzekerheid van de eerste keer. En het is ook Spannend en je moet je goed voorbereiden het hoort er allemaal bij. Proberen om controle te houden over de dingen die jezelf in de hand hebt. Meer kunnen jullie niet doen. De rest moet je over je heen laten komen. Go with the flow en probeer rustig te blijven als het anders gaat dan je had bedacht. Er is altijd een plan B. Veel plezier en probeer vooral te genieten van alle ervaringen.