Van start
Door: Paul Lans
Blijf op de hoogte en volg Paul
14 September 2018 | Nederland, Wenum
Reisemobile Brumberg, te Kanen. Een ritje van zo’n 125 km. We starten rustig.
Om 18:30 arriveren we in Kanen. We overnachten op het terrein van een camper dealer. We staan tussen rijen, en rijen nieuwe campers. Er zijn hier vier camperplaatsen en we zijn maar met z’n tweeën, ruimte zat dus. Petra had thuis het eten al voorbereid, het hoeft alleen verwarmt worden.
Al snel ruikt het uitzonderlijk lekker, Peet heeft Thais gekookt. We beginnen met Tom Ka Kai soep, gevolgd door rijst met Thaise kip curry. Mariëlle heeft het toetje geregeld: stracciatella vla. Na een heerlijk maal verlekkeren we ons aan al die nieuwe campers voordat we aan de koffie gaan. De vakantie is gestart.
15 September 2018 - 10:52
Harriet :
Jullie vakantie begint goed met mooi weer en heerlijk eten.
Heel veel plezier en alweer bedankt voor het eerste reisverslag. -
19 September 2018 - 17:33
Cees Sleven:
Zo, alle verslagen verzameld uit de diverse mapjes, het eerste verslag maakt mij gelijk blij, want de bestemming is de Harz! Dat beloofd dus via jouw verslagen een hernieuwde kennismaking met een van de mooiste gebieden in Duitsland. Voor mij veel bekende plekjes, dus gauw op reis, ik reis weer mee! Groet!