Ik zal wederkeren
Door: Paul Lans
Blijf op de hoogte en volg Paul
12 Mei 2024 | Nederland, Duiven
Het geronk van de motoren is verstomd, de vogels nemen het weer over. Al wordt het gekwetter af en toe verstoord door de geluiden die gepaard gaan met het opruimen van de diverse kampementen. Wij zijn niet de enige die vandaag het vakantiegevoel moeten verwisselen voor de dagelijkse realiteit van morgen.
Maar niet voordat we nogmaals het bos opzoeken rond de Mookerheide. We laven ons weer aan het gefilterde zonlicht en de het groene groen dat zich toont in het zonlicht. Ik persoonlijk kan niet genoeg krijgen van het spel van het zonlicht en het mooie verse groen. Een licht briesje doet de rest.
Moederdag laat ook hier en nu z’n sporen achter, het is rustiger dan de voorgaande dagen. Af en toe een mountainbiker en een enkele wandelaar, maar de meesten zitten waarschijnlijk ergens aan de koffie. Wij genieten in ieder geval nog één keer van de rust, de natuur en de zon.
Na de wandeling is het dan echt gedaan. Popco en Anne nemen vast afscheid, wij stellen het afscheid nog even uit. Ik rijd eerst de camper van Harold en Mariëlle naar Huissen, Harold snelt voor uit, hij moet de stoelendans van de auto, de motor én de camper voorbereiden. Ook voor zijn moeder is het moederdag. Alle meegebrachte motorvoertuigen worden gestart en we laten onze kampeerplek weer leeg achter. Maar wel met de belofte: Ik zal wederkeren.
12 Mei 2024 - 20:21
Harold :
Bedankt voor het supergezellige weekend
Gr Marielle en Harold
13 Mei 2024 - 07:30
Cees Sleven :
Kort maar krachtig deze keer! Nieuwe plannen? Pinksterweekend? Voor nu dank en tot een volgende omzwerving! Groet, Cees.
13 Mei 2024 - 17:17
Mieke Verheul:
Het was weer fijn om jullie kampeerweekend mee te mogen beleven. Wat hebben jullie geboft met het weer. Tot een volgende campervakantie. Lieve groet uit Haarlem.