Kort, maar minder krachtig
Blijf op de hoogte en volg Paul
14 December 2019 | Nederland, Beekbergen
Eindelijk is de wind gaan liggen, we worden vandaag dus niet wakker geschud. Op ‘n tempo dat doordeweeks niet past, maar daarom zondags zo lekker is, staan we op. Mo springt uitgelaten rond op ons bed. Terwijl ze nog niet eens is uitgelaten. Via het dakluik piept ondertussen héél voorzichtig het zonnetje naar binnen.
Het is tijd om Mo nu echt uit te laten. Het is rustig in het bos. Nu wel. Aan de sporen te zien zijn de wilde zwijnen op bezoek geweest, het hele pad is omgeploegd. Mo’s neus maakt overuren en ik luister naar de vogeltjes en geef ondertussen m’n ogen de kost. Door de regen van de afgelopen dagen glinstert alles nog. Door het nog ontbreken van het groen hangt er een vreemde sfeer in het bos. De kale bemoste stammen geven een wat sinistere sfeer, terwijl het licht zo vroeg in het voorjaar toch heel vriendelijk aandoet. Een mengeling van wat is geweest en de belofte van een nieuwe start. Daar heeft de natuur in ieder geval géén vaccinatie voor nodig.
Als ik terugkom bij de camper staat het ontbijt al klaar. Ondertussen zien we links en rechts van ons de eerste campers vertrekken. Na het ontbijt ruimen we op en gaan we de tanks legen. Ons verblijf hier zit erop. Het is ons weer goed bevallen, volgend weekend gaan we weer op pad.
14 Maart 2021 - 10:44
Cees Sleven:
Voor mij als lezer was het zeker wel ‘kort maar krachtig’ en kijk daarom met spanning uit naar de posts van volgend weekend! De fraaie beschrijving van het late winter- / vroege voorjaarsbos geeft heel goed de sfeer weer van jullie korte verblijf in Beekbergen. Dat smaakt naar meer. Groet! -
14 Maart 2021 - 10:46
Marleen Noppe:
Goede reis naar huis. Rij voorzichtig ook al is het maar een kort stukje . Hoop dat jullie wel zondag 14 maart 2021 aankomen in Duiven.
Hoewel deze Coronatijd is wel iets om te ontvluchten en zou ik ook liever terug in de tijd willen gaan/blijven( en niet alleen om de Corona