Het is weer voorbij
Blijf op de hoogte en volg Paul
20 September 2020 | Nederland, Duiven
Drie weken zijn weer voorbij. We hebben de afgelopen periode hele mooie plekjes gezien. Sommige ervan waren bijna in onze “achtertuin”. Veelal hebben we prima tot zelfs uitstekend weer gehad. Uiteindelijk heeft het maat twee keer overdag geregend. Ook vandaag worden we uitgeleide gedaan door de zon.
Na het ontbijt en het opruimen van de camper parkeren we deze nog even om nog een laatste ronde te lopen, het afscheid nog even uit te stellen. Nog niet de spreekwoordelijke punt achter de vakantie te zetten. Maar dan komt onvermijdelijk dat moment. Een heerlijke vakantie wordt hier en nu afgesloten.
De afgelopen weken heb ik geprobeerd over onze belevenissen te verhalen, observaties te delen en de sfeer weer te geven in mijn verslagen. Ik hoop dat ik het vakantiegevoel een beetje heb kunnen overbrengen en ik wil iedereen die de moeite heeft genomen te reageren hiervoor hartelijk bedanken. Graag tot een volgende keer.
20 September 2020 - 17:30
Anny:
Meer dan Goed gelukt ,,,,,,BEDANKT -
20 September 2020 - 19:16
Wolly:
Nou Paul en Peet,
Het is weer gelukt om ons te laten mee genieten. Wat genieten deze nazomer in Nederland..
Welkom thuis!
21 September 2020 - 04:11
Cees Sleven:
Méér dan gelukt! Was weer als vanouds, hartelijk dank daarvoor. Blijf schrijven, ook er tussendoor. Groet!