Opzij, opzij, opzij
Door: Paul Lans
Blijf op de hoogte en volg Paul
15 Juli 2013 | Italië, Firenzuola
Wel moet gezegd worden dat de rit over de Sustenpass een wonderschone rit was. Geweldige panorama’s met als toetje sneeuw op de top, 2224 meter. Daar moest natuurlijk even gestopt worden. Ook het onvermijdelijke sneeuwballengevecht kon niet uitblijven en tot een ieder hilariteit gleed Prisca nog eens uit en kwam ze in de werkelijk ijskoude sneeuw te zitten.
Daarna, zoals al gememoreerd door de tunnel richting Italië. Waar we uiteindelijk vele, vele kilometers over de A1 richting Florence zijn gereden. De rit viel ons wat zwaar vandaag, maar de ontvangst op de camping was allervriendelijkst.Om 20:00u klopten we op de poort. We hebben een leuk plekje en na het opbouwen zitten we nog om 22:00u aan de pizza. Lekker!!!!! Na de douches werd het snel stil in ons kampement.
16 Juli 2013 - 14:20
Willy:
Hoi allemaal,
fijn om van jullie te horen! Wat een drama voor de Italianen, de kinderen en jullie zelf heeft er zich afgespeeld in Zwitserland.
Gisteren op de training werd er ook nog uitvoerig over gesproken.
Pris je bent een kanjer, je hebt het super gedaan!!
We wensen jullie een heerlijke vakantie in Toscane!
Liefs, Gert en Willy en het beestenspul -
16 Juli 2013 - 20:59
Marleen:
Haha, sneeuw in de zomer. Gaaf!! Hebben we al eens eerder meegemaakt, weet je nog Paul. Nu jullie lekker op je stekkie staan in Italie, ga dan nu ook maar snel genieten van jullie welverdiende vakantie. Wij hebben nog twee dagen en dan weer op weg naar huis. Dikke kus Johan, Rianne en Marleen.