Klaar voor de start?!?!?!?
Door: Paul Lans
Blijf op de hoogte en volg Paul
10 Juli 2013 | Nederland, Doesburg
Niet dat de lengte van de reis dat noodzakelijk maakt om zo vroeg te vertrekken. Het is meer omdat Vincent en Popco in de auto van Vincent ook de reis meemaken en zij nog geen ervaring hebben in dit soort lange ritten. Dus om enige vorm van tijdsdruk te vermijden starten we vroeg en hebben we voldoende ruimte in het schema om regelmatig te stoppen. TomTom geeft aan dat de rit 753 km zal bedragen, dat moet dus redelijkerwijs makkelijk in een dag te rijden zijn.
Hopelijk hebben we in Zwitserland WifI, zodat we jullie op de hoogte kunnen houden van de verrichtingen van Prisca met Troy en Bart. Houd je mailbox dus in de gaten.
10 Juli 2013 - 21:48
Jenny:
Heel veel succes met de toch naar Zwitserland. Doe vooral rustig aan en kom daar met z'n allen heel aan.
Dan wens ik Prisca nog meer succes met haar verrichtingen daar in het verre land, samen met haar maatje.
Wij zullen aan jullie denken, onderweg naar de italiaanse zon.
Groeten aan allen -
10 Juli 2013 - 22:18
Linda:
Heel veel succes met de reis en de wedstrijden. En een hele fijne vakantie! -
10 Juli 2013 - 22:20
René:
Heel veel plezier tijdens jullie heenreis en jullie vakantie. Wij vertrekken morgen wat later, maar we zijn dan ook maar met z´n tweeën. We spreken elkaar na de vakantie weer, dan wisselen we de verhalen wel uit.
groeten, René en Jenny -
10 Juli 2013 - 22:35
Johan, Maleen En Rianne:
Tweede poging! Goede en veilige reis met zijn allen! Heel veel lol, zon en ontspanning. Prisca heel veel succes en hopelijk een Europese titel!! We volgen jullie daar waar mogelijk. Dikke kus vanuit Biarritz. Xx -
10 Juli 2013 - 22:54
Cees Sleven:
Vanuit het landelijke De Goorn wensen
wij
jullie een kei van een vakantie met heel
veel mooi weer en in het bijzonder
alle succes van de wereld voor Prisca en haar hondevriendje.
Rij voorzichtig en kom vol boeiende verhalen weerom.
Mijn postvak is waiting... Mieke & Cees. -
10 Juli 2013 - 23:42
Marcel En Wolly:
Een hele goede reis en fijne vakantie gewenst.
Wij reizen stiekem mee via de WIFI zone -
11 Juli 2013 - 21:57
Marcel En Wolly:
Dag lieve mensen,
Fijn dat de heenreis goed verlopen is. Vanmorgen waren wij ook vroeg wakker en heb genoten van de berichtjes tijdens de reis.
het ontbijtmoment, files die spontaan oplossen, wisseling van chauffeur, koffiepauze, etc. etc. het lijkt soms onnozel, en toch hebben wij dan weer het gevoel dat we heel dicht bij zijn.
Gezellig hoor we kunnen niet wachten om de verhalen foto's en filmpjes te bekijken.
dikke knuffels uit Zutphen